HTC Desire mampukah aku ?

08 November 2010



kebelakangan ini aq berasa begitu teruja dengan phone2 touch screen yang bersepah di pasaran. kerana pada waktu dan ketika ini aq masih menggunakan e63.Tapi aq masih belum dapat membezakan antara iphone dan htc di atas ini yang mana lebih semooth dan sensitif bila kita tekan. berbanding dengan nokia yang baru seperti n900. agak lag sedikit bila kita slide ke screen lain. ini adalah target untuk aq capai setakat ini. aq bukn nak bt review pasal ini handset, banyak review yang korang leh dpt dari youtube dan website berkaitan. ini adalah target aq hehe bole la acting dengan my father bila dah dapat bende ni. semoga berjaya menyipan duit khairul!


Related Posts by Categories



1 comments:

Bithumb Suport Number said...

Every user needs help from the professionals once in a while due to abrupt errors and snags they face while working on Bithumb. Some errors are can’t be solved by users and required professional assistance. To get the best and finest services to fox the existing errors in Bithumb, you can dial Bithumb Support Number at 1-800-665-6722 and remove all your queries with the help of professionals in microseconds with perfection. Visit website:-http://www.cryptophonesupport.com/exchange/bithumb

Post a Comment