masa untuk membesarkan perot

16 February 2009

Kejap ad kejap takde,ha camtula aq..adakalanya aq punye idea berlambak nak tulis entri sampai kan dua tiga entri untuk satu hari aq rasa aq nak buat,tapi bile time malas dan takda idea nak tulis tu..nak bukak blog sendiri pun susah..isyh2..kalu dulu rajin la tulis kat diary kat kertas ke kat buku ke..aq sendiri tak tahu ap yang aq tulis..kadang² kisah robot la,kisah ultraman la dan macam2 lagi watak yang berkaitan..al maklumlah budak² mana ad nak fikir pasal bisnes atau apa.

fuh~ exam pun dah abes..masanya untuk aku bercuti pulak..insyallah esok ke port dickson menikmati alam jap smbil berbabique bersama kawan2..hehe.exam aq dah abes lama dah.14 hb hari tu..saja duk melepak smbil menunggu buah hati ku disini yang baru abes examnya tadi..



cuti kali ni agak lama gak smpai 10 hb mac rasanya..aduhai tak dapat la aq nak online.hehe..sebab kat kampung takda talian internet atau yang berkaitan dengan nya.bukan tak nak masuk,tapi sebab dah kene potong..apa pun balik ni aq akan cari ilham untuk memperbanyakkan lagi penulisan aq kat dlm blog ini..untuk blogger² semua thanx sebb sudi melawat blog aq ni..jumpa lagi di bulan depan ya..hehe assalamulaikum ;)



Related Posts by Categories



1 comments:

EM AN said...

yee ar tuh.

Post a Comment