Info Ringkas

19 May 2009





Peluang Buat duit terbaru dan yang lain dari yang sedia ada.
Sila SMS nama di 0176293010

TARIKH : 20 MEI 2009
TEMPAT : SEREMBAN 2
MASA : 8.00pm

kepada yang berminat untuk mengetahui tentang program tersebut.sila contact saya secepat mungkin.atau tinggalkan komen di bawah.

sekian terima kasih.

"generate 7 income yang anda inginkan"
jangan fikir lagi.jom kita pergi sekarang.sms nama anda di 0176293010
kita jumpa disana nanti.sambil jalan sambil buat duit.







Related Posts by Categories



12 comments:

slumber said...

nak naik ape pergi kesana?

kairole said...

kepada yang takde transport boleh maklumkan pada saya.dan saya akan jemput anda di rumah :D oke x oke? hehe

kairole said...

jom² kita bina empayar di seremban ni..yang mara dah nak abes atau belum abes, atau ad pinjaman, jgn pk banyak dah. bende baik hanya nak tanak jek.kurang² boleh support korang belajar.
tak banyak dalam 5ratus seminggu pun jadi la.

cepat² sms nama kat aq.tak cukup kereta.sewa bus nanti.

Pokai said...

ok je tp duit dak2 ngah kering....
duit minyak pn x leh supot....
abis ko kne blanje diorg mkn...
hehehe.... :p

kairole said...

Pokai : hehe minyak tgh penuh tu tak caya g la check kete aq.duit leh cari ape ad hal.tapi yang penting minat. takde minat takyah cite.

bdk x dew mase dpn said...

5 ratus kew kerol...
ari tue kate dlm 3 ratus lbh jew....
pe kes????

kairole said...

sampai bile nak kering duit tu? takde usaha tunggu duit jatuh.takleh gak bro. hehe jom² kite g.do action not talk only.

duit dak2 <-- ramai ni. camne ko leh taw.diorang takde duit.

pat2 sape lagi nak pergi?

kairole said...

bdk takde masa depan : tu income la bang. bukan modal kene bayar.cuba baca betui2 huhu..

pokai said...

da bpew org yg nk naik kete ko?
hehe....

kairole said...

kalu modal 5 ratus seminggu, tokei ayam pun cabut bulu sendiri jual.hehehe.

maksudnye income dalam 5ratus seminggu kalu betul nak buat..bukan cite gebang ni.ad prove payment ag pada aq.hehe

kairole said...

Pokai : busines partner diutamakan.haha.tak cukup kereta aq.aq panggil lagi 2 3 biji kereta datang.

tak jadi masalah kat transport. :D

Md Haidin said...

saya berminat tapi saya tinggal di johor bahru...tak ada cara lain ke...
kalau ada hubungi saya email : haidinj70@gmail.com

Post a Comment