aku terlambat ke?

25 January 2009

Gambar yang sedikit terkena dengan post entri aq kali ini.hehe tgk berposing sakan anak² dara tersebut.yang paling kiri tu mestilah aq,sebab dah je sorang mamat kat situ.yang belakang² tu x termasukla,yang sebelah aq tu.ha tu buah hati pujaan,sebelah die pulak.cik syafa astella,diikuti afni dan de last purple one is are-za..


malam tahun baru 2009 :D wah aq sorang je jejaka dlm gambar diatas

Tahun baru 2009, sorry sebab aq lambat post entri tuk tahun baru ni.Terlalu bz la sangat dengan bisnes2 online ni...
akhirnya seap penukaran template sempena 2009 ni.agak berhari jugak nak cari template yang kene ngan citarasa aq. yela kene ngan citarasa aq la sebab blog sendiri kan.
sambil-sambil sedang sibuk tu sempat gak berjalan² cari idea nak post entri, tula kdg2 susah gak jadi blogger kalu takde bende kita nak tulis,

gambar kat atas tu masa malam tahun baru,first time sepanjang umurku,ni la kali pertama aq jejakkan kaki di dataran merdeka dan sambut tahun baru kat situ.yela masa budak2 dulu tgk KL pun dah naik heran, apetah lagi menara jagung tu.agak riang bila dpt g KL.so skrg ni dah berulang alik ke KL sebab org tersyg ad duk kat subang nun disana..dkt2 ngn lapangan terbang subang.so merasa gak la aq meround KL tu walaupun selalu sesat..

So untuk entri kali ini,tak berniat nak tulis panjang2 sebab nak cerita pasal new year or something,lagipun dah lama berlalu..hehe :D so kite forward ke depan dan terus memandang kedepan..sebab banyak lagi bende kita nak kejar didepan tu..

untuk blogger² aq ucapkan teruskan perjuangan anda berblog ni..ramaikan komuniti blogger. dan belajar bende baru tiap hari ngan berkongsi idea dan pendapat..cewah cam nak bertanding pilihanraya lak..ok la SEMOGA TAHUN 2009 ini lebih bermakna buat anda semua.

Related Posts by Categories



6 comments:

Ir. hydir said...

Selamat tahun baru untuk Kairole...
semoga ceria selalu...

err.. lambat sikit jer posting ni ... hehhe

Muhammad Nor Azim B. Nor Azizi said...

Fuyyoo..cukup kuota tu..haha..=D

kairole said...

hehe~ ko jgn maen2 azym,x cukup tanah aq kene kejar kang ngn org tu..hehe.. :D ad lagi 3 tu utk kaw..pilh la pilih..

Anonymous said...

SALAM...WAH2...COMEI2 AWEKS KAT ATAS..TGK AHH...ADA AKU..HAHHAHAHA...AZIM JELES TUH KEROL...DIA XDA..AHHAAH...APER2..THANS BW KOTAORG JALAN2 MALAM NEW YEAR TUH..AKU PON PEST TIME SAMBUT..HAHHAHAHA....LIN KALI P JALAN2 AG ERK..BLEH KAN..KAN3...HAHAHA..K AH PAPAI..

kairole said...

welcome :D boleh aje! nak jln kemana ckp je..keh keh pasai aq pun kaki jalan.kalu kat umah tak dapat nak berjalan..ni la masa muda2 ni nak explore bak kata org..

EM AN said...

yee ar tuh.

Post a Comment