Domain percuma di co.cc

16 April 2009

CO.CC:Free Domain

Bagi ya berjinak-jinak dengan bisnes-bisnes onlinng baru nake ataupun segala jenis macam yang berkaitan dengan internet yang memerlukan anda untuk membukak satu tapak atau website baru.anda boleh mendapatkan domain percuma di http://www.co.cc/?id=166495

Selain dari itu anda jugak boleh menaja dengan mendaftar di sistem affiliates mereka.setiap dari ahli yang join anda diberikan komisen sebnyak USD0.10, erm ok la tu kan kalu dah sepuluh orang dah 1USD = RM3.++ .Jadi ape lagi jom kita mula berjinak jinak dengan domain serta hosting ni kerana dalam bisnes2 online ataupund dimana-mana sahaja anda berada, anda akan memerlukan satu cabang promosi untuk anda perkenalkan produk atau servis anda disamping mendapat ilmu pengetahuan yang bagi saya merupakan aset penting dalam marketing di internet.

Jadi ape tunggu lagi.jom bergerak sekarang.dan mulakan langkah anda untuk berjaya didalam bidang ini pula.saya pun on the way ni.sedang kemas mengemas web yang dah saya index kan ke gogle.com


Semoga berjaya.Kalau ada yang kurang faham.boleh la tinggalkan komen dekat bawh tu ye.oke trimas.jumpe lagi..


Related Posts by Categories



2 comments:

EM AN said...

betul gak, tu baru sepuluh orang. kalau seribu orang? cuba kalau berjuta orang pulak? perghhh!

kairole said...

ye x ye gak tu man~ kalu 2 juta? eh dah bnyk tu..

Post a Comment