Perasmian Blog Aina (^__^)

03 April 2009

Assalamualaikum semua,hehe ape khabar, kabare, ni how ma, dan macam2 lagi.
moga kita sentiasa bagus dan terus berjaya,saya nak cakap "malaysia baguss"

Kalau pembaca blog aq mesti tahu sape nama yang disebut diatas tu. pada 02 April 2009 maka tersiap lah satu blog berwarna hijau yang dimiliki oleh aina a.k.a pojaan hati ku.ngeh ngeh :D
Dengan tak tahu malu dan tak de rasa segan nya, walaupun tidak disuruh, dengan lafaz bismillah aku merasmikan blog tersebut. :)

So aq menjemput korang untuk berkungjung ke blog beliau, dan meninggalkan sedikit kesan jejak disitu.kenduri2 takde la, haha saje nak promote..
semoga korang sentiasa maju jaya dalam segala apa yang korang buat.sekarang ni ekonomi dah gawat, kerja pun dah banyak berhenti, so cari la alternatif untuk survive dengan berbisnes online

last but not list to my dear aina..tahniah dan syabas kerana anda dah ad blog sendiri.post entri banyak2 sket.nnt i promote satu malaya.haha

oke tu je daa~ assalamualaikum



Related Posts by Categories



1 comments:

zazly said...

Assalam...tahniah kerana ada blog sendiri..
ada masa jenguk2 la blog kawe plak..

Post a Comment