Berubah wajah lagi

06 November 2009

Putih...
Kenapa kertas semua warna putih masa sekolah2 dulu?
kenapa Kain kapan warna putih?
kenapa orang suka warna putih?
jawapan dia senang aje.
Putih itu suci =)


kali ni berubah lagi wajah blog aq ni. jadi putih pulak. hitam itu memang menawan, tapi adakalanya rasa tak seronok pula kalu tgk hitam hari-hari. cuba andaikan kalu hari hari korang pakai baju warna hitam. tak ke kusut tu. =)

baru je balik dari keluar dating dengan si dia. di city park seremban. rasanya orang seremban tahu tempat ni. tempat beriadah yang agak popular dengan air pancut dan ikan-ikan nya.
memang tenang kalu pergi ke tempat ni. dah lama dah aq tak pergi ke city park ni, kalu dulu memang selalu gak la joging2 bagi pet makan. yela makin hari makin sibuk mane la sempat nak meluangkan masa kat situ kan.
Padamulanya rasa macam malas pulak nak pergi situ, sebab hari pun dah petang. tapi dengan tidak semena2 aq patah balik. semacam ad tarikan =) sampai2 terus pergi ke jambatan gantung kat tgh tasik tu dan tengok ikan-ikan yang tak pernah kenyang melantak makanan2 yang diberi. aq pun pelik gak 24jam ternganga- nganga mulut ikan ni.

Destinasi seterusnya adalah seremban jusco. Sebenarnya kami ni kalau jalan memang takde tujuan yang tertentu. orang kata maen jalan memba** buta je. Bosan pulak tgk jusco macam takde apa function je, jadi kami just window2 shoping je la. Lepas tu makan McD.
Si dia suke la kalau mkn Mcd. tapi lepas makan ades kesian pulak tgk kene strike oleh gastrik. Kalu boleh nak angkat letak belakang, bawk naik kete. tapi seb baek tak sah lagi kehkeh. ini orang memang aq syg sgt.

Gastrik ni amatlah bahaya, sebab ayah pun ad gastrik juga. bila tgk die kene gastrik.fuh tonggang tonggek dibuatnya nak menahan sakit. Sebab tu lah aq risau bebenar kalu si dia ni kene gastrik. Nak risau kat ayah, mak kan ada ngeh ngeh =)





Related Posts by Categories



5 comments:

kairole said...

troubleshooting comment

Lun said...

trouble shooting circuit

kairole said...

taknak buat dah .letih troubleshoot circuit ni. huhu

Mr. TN_SkY said...

buat la kerol ahaha

kairole said...

tn_sky: buat ape tu ustat ? tibe2 buat

Post a Comment