tamatnya pengajian ku di legenda

16 November 2009

Alhamdulillah, report siap tepat pada waktunya hari ni. walaupun dengan keadaan kewangan yang tak berapa cukup dapat juga capai target nak hantar hari ini. Lega kepala hotak ni sket memangdangkan takde ap lagi dah yang perlu aq hantar. berakhirnya legenda ku disini hehe lepas ni legenda lain pulak.

Sekarang masa untuk berpacking dan insyallah esok aq akan bertolak pulang balik ke kampung dengan hati yang keliru. Ponat drive 2 3 jam ni mengantok lagi satu hal kalu takde member sebab biasa memang balik sorang- sorang. doakan aq selamat sampai ke kampung halaman ye. dan untuk kawan kawan yang nak pulang ke kampung tu juga semoga anda selamat sampai ke destinasi. Blog will be update soon.

Sekian Terima Kasih Kerana Menjadi Pembaca di blog ini..


Related Posts by Categories



6 comments:

MuhD NoR AzyM said...

Pergh. Cpt gile blah? Releks dulu..abeskan segala elektrik & air kat kolej ni..haha

kairole said...

mati kebulur + sindrom tekanan duk sorang2 aq kat kolej ni lame2 hehe.

prince ying said...

tahniah dh abes blaja...
hopefully dpt keje cpt yer...

kairole said...

prince ying: tq. i hope so. dpt keje cpt. huhu

Anonymous said...

kat kolej amek course ape?

kairole said...

anymos: hnd electrical electronic ;)

Post a Comment