7 Perkara Cari Pasal

10 November 2008

Tag oh tag.last² aku pun kene tag gak,walaupun begitu kite layan jua kepala sedara eman a.k.a empty.susah gak nak list tujuh perkara pelik tentang diri kite ni.jadi pk la sendiri aneh ke x aneh.agak² ad x yang sama perangai aneh cam aku ni?

To tag along : you have to list 7 weird things about yourself, post it in your blog, tag at least 7 people (list their names), and comment on their blog to let them know that you just tagged them.

Makan bile lapar
satu perkara yg aku tension bile x buat ialah makan.semua org mkn betul x? xmkn mati, dah makan pun mati.tapi jgn lah suruh aku berlapar, kerana aku mula menjadi tidak tentu hala dan tujuan.hati mula panas,semua org abes kene baham nanti.time lapar adalah time aku takde mood nak berkata2 atau melakukan sesuatu.krn hati tgh panas.badan x lah besar mana.tp selera cam badak..haha.yela perot sama bulat.isi lain2.

bini no dua
bini no 1 mestilah owg yg aq syg.kalu tau bhs arab.tau lah camne nak sebut ni dlm bahasa melayu "cahaya dimana keredhaan ALlah".bini no 2 lak agak2 sape? mestilah laptop kesayangn ni.jgn lah cuba nak cabut atau memutuskan kabel internet yg menyambung pada laptop ni.memng silap2 kabel masuk idung kuar kat bawah je nant.

terbang di awan
dulu2 masa kecik cita2 nak jadi pilot.kunun2 la.masa tu x tao la pulak pilot ni camne, yg taw just bawak kapal terbang je.kunun2 kapal terbang boleh transform jadi robot la.terpengaruh dgn cite transformer,tp skrg dah jadi lain,jurusan pun lain.so harap ada la lubang nak keje kat MAS ke
AIR ASIA ke.jadi la dpt keje situ kalu x dpt bawak kapal terbang.xoxo

HUjan
perkara paling aq suke adalah memandu waktu hujan.fuh syok wo walaupun x nampak tapi aku x tahu la pesal feeling semacam bile bawak time hujan.tp time hujan la bnyk kereta² mewah yg jatuh miskin apbila masuk gaung dan sebagainye sebab terlalu laju smpikn x perasan dah ad dalam gaung

kau tipu aku
tipu menipu ni dah dari dulu lagi,ala bese la kan,aq pun penah menipu sebab x mo kene rotan ngan ayah.masa kecik2 dulu.so lepas kene rotan dah serik nak menipu.sampai dah besar skrg ni.paling x suke la org menipu aku,kalu nak tipu jgn la kantoi,ni kantoi.aduhai.memang la kene sembur ngn air liur ni.

Lagu untukkmu
bile time aq marah atau sedih aq akan dgr lagu,alahai jambu lak mamat ni.tp takpela asal boleh hilangkan kesedihan tu kan.??peduli ape kalu jambu pun.jambu itu romantik.perempuan kan suke yang romantik.(statement gedik) kekadang tgh diam2 aku boleh bermadah dengan sendiri.agaknye ilham dari samad said ke.tibe² je mulut aq terkumat kamit kuarkan ayat2 jiwang..zzz

de last one.
kawan
bende ni memng penting dlm hidup aku.setiap org perlukan teman,kawan, geng..cam aku gak.perlukn semua tu,bg aku kawan tu penting.tapi aku ni jenis memilih kawan.maksud memilih ialah.kawan yang betul2 boleh susah sama susah senang sama senang,semua org pun camtu gak.

ha akhirnye tu la die hasil nukilan 7 bende² yg berkaitan diri ini.so ape kata anda pula?
kalau pun ad lagi.yg aku terlupa nak sebut,aku akan pk kan semula dan sebut di posting laen.
wah nganntuk²..sekian.
adios amigos..




Related Posts by Categories



5 comments:

EM AN said...

tak cukup 7 pun?
tapi aku suka perumpamaan 'perut sama bulat, isi lain-lain' tu.
memang banyak menggambarkan diri aku haha.

KAIROLE said...

kejap lagi aq cukupkan.haha tula.aku teringat kat kaw la sbb aq tiru post ko haha..

KAIROLE said...

ha seap pun akhirnya,.haha =D

EM AN said...

oke, goodwork. keep it up! tapi aku masih lagi suka 'perut sama bulat, isi lain-lain' tu haha.

KAIROLE said...

takpe aq kasi adiah tuk ko ayat tu~ agak2 perot dah x bulat letak la balik kat posting aq tu.

Post a Comment