Nak format PC atau Laptop?

05 November 2008

salam ceria tuk semua.untuk meneruskan posting² didalam blog ini,kali ni nak diketengahkan lak camne cara² kalu kite nak format pc atau laptop atau ape² je yang seangkatan dengannya.Mungkin ramai dah tahu tentang cara format ni.tapi disebalik yang tahu mesti ad yang tak berapa nak tahu.so untuk tujuan itu. klu ad sesapa yang teringin nak tahu.boleh post comment kat posting ni.supaya nnti x ler penulis menaip takde org nak baca..later on kite akan proceed pada tips2 dan cara2 menjaga operating system anda supaya bertahan lebih lama dan tidak dijadikan bahan buangan di kemudian hari..- :)

Related Posts by Categories



4 comments:

EM AN said...

saya ingin bertanya, bagaimanakah caranya untuk kita menjaga kecantikan dalaman dan luaran bagi sesebuah laptop/komputer itu sendiri?

kairole said...

kecantikan luaran??takpe penulis akan jawab juga~ kalu luar kite boleh letakkn sarung coklat yg sudah dimakan ye.sy ulang yg sudah dimakan.kemudian kte leh letakkn sedikit habuk rokok supaya die nampak lebih garang.~

EM AN said...
This comment has been removed by the author.
EM AN said...

oh, tapi saya tidak suka garang.
saya lebih suka komputer saya untuk kelihatan ayu.
supaya saya lebih bernafsu untuk terus mengadap komputer saya dari hari ke hari untuk berjam-jam lamanya.

Post a Comment